KUNDESERVICE:

Unipart Solutions Aps
Havnegade 50
5000 Odense C

Telefon 74 54 11 22 

Telefontid kl. 8.00 - 16.00 dagligt eller pr. mail: info@unipart.dk

Bankforbindelse: Spar Nord reg. nr. 9227 konto nr. 2270003225

Levering:
Alle ordrer behandles samme dag som de modtages.

Vi benytter Post Nord og Danske Fragtmænd som transportør.

Bestillingsvarer:
Er varen ikke på lager, kan vi sagtens skaffe den alligevel, også selvom, at du ikke finder den på vores hjemmeside. Normal leveringstid 2-3 dage. Dog hvis reservedele skal fremskaffes fra udlandet, kan der gå længere tid.

Salgs- og leveringsbetingelser:
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Unipart Solutions:

Fragtpriser:
Er ordren på over kr. 1200,00 ex moms, så sender vi gebyr og fragtfrit. Ordre under kr.1200,00 sendes efter gældende takster med Post Nord eller Danske Fragtmænd, men som udgangspunkt

Kr 39,00 pr. pakke op til 20 kg. Leveret til en erhvervsadresse. Sendes pakken til privatadresse er prisen kr. 50,00 uden omdeling og kr. 79,00 med omdeling.

Forsendelser til Grønland, Færøerne og udlandet i øvrigt vil altid blive påført faktisk fragt

Fejl og reklamation:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Unipart Solutions skal påberåbes i rimelig tid efter varen er modtaget og fejlen konstateret. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til kundeservice ved Unipart Solutions.

Reklamationsret:
Unipart Solutions yder 24 måneders reklamationsret jfr. Forbrugerloven for fejl og mangler for produktet. Reklamationsretten dækker ikke ved almindelig slitage, fejlmontering, eller som følgeskade p.g.a. anden defekt ved produktet delen monteres i. Ønsker du at gøre brug af reklamationsretten sendes en mail til info@partshop.dk. Du vil herefter modtage vejledning for returneringen. Returnering af en defekt enhed sker altid for købers regning.

Returnering af varer:
Har du købt produkter som du mener at være berettiget til at returnere til Unipart Solutions, så kontakt altid vor kundeservice forud fro en aftale herom.

Persondataforordning:
Unipart Solutions videregiver ikke personlige oplysninger, herunder bopælsadresse, telefonnummer og mailadresse til 3. mand. Se i øvrigt særskilt information vedr. Persondataforordningen som trådte i kraft 25 maj 2018 ved at klikke her

Pris og betaling:
Som erhvervskunde aftales betalingsbetingelser med vor kundeservice afdeling. Du har også altid mulighed for at betale dit køb kontant med kortbetaling eller mobilpay på hjemmesiden.